Opis:fin Epamarcaps Strong NEW w nowej odsłonie
Omega-3
Suplement diety Epamarcaps Strong NEW zawiera olej z ryb, który jest bogatym źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych omega-3, zwłaszcza EPA (kwas eikozapentaenowy) i DHA (kwas dokozaheksaenowy). Kwasy omega-3 są istotne dla wielu funkcji ludzkiego organizmu. Są polecane osobom, które aktywnie dbają o swoje serce lub w ograniczonej ilości spożywają tłuste ryby.
Organizm nie potrafi sam wyp (...)
Opis:fin Epamarcaps Strong NEW w nowej odsłonie
Omega-3
Suplement diety Epamarcaps Strong NEW zawiera olej z ryb, który jest bogatym źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych omega-3, zwłaszcza EPA (kwas eikozapentaenowy) i DHA (kwas dokozaheksaenowy). Kwasy omega-3 są istotne dla wielu funkcji ludzkiego organizmu. Są polecane osobom, które aktywnie dbają o swoje serce lub w ograniczonej ilości spożywają tłuste ryby.
Organizm nie potrafi sam wyp (...)
Opis:Kompleks rybich protein
fin Femidatabs
Suplement diety zawiera kompleks rybich protein, wyprodukowany według patentu japońskiego. Ponadto zawiera witaminę E, która pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym oraz cynk, który przyczynia się do utrzymania zdrowych kości, włosów, paznokci i skóry.
Kompleks rybich protein (proteiny są to białka proste zbudowane z aminokwasów) wspomaga prawidłowe funkcjonowanie skóry i jej odżywianie.
(...)
Opis:Kompleks rybich protein
fin Femidatabs
Suplement diety zawiera kompleks rybich protein, wyprodukowany według patentu japońskiego. Ponadto zawiera witaminę E, która pomaga w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym oraz cynk, który przyczynia się do utrzymania zdrowych kości, włosów, paznokci i skóry.
Kompleks rybich protein (proteiny są to białka proste zbudowane z aminokwasów) wspomaga prawidłowe funkcjonowanie skóry i jej odżywianie.
(...)
Opis:Kwas gammalinolenowy (GLA) pomaga zachować piękny wygląd
fin Glandincaps zawiera tłoczony na zimno najlepszej jakości olej z wiesiołka (Oenothera) oraz witaminę E. Olej z wiesiołka pozyskiwany jest z pierwszego tłoczenia bez zastosowania chemikaliów, i dlatego są w nim zachowane wszystkie aktywne substancje. Olej ten jest naturalnym źródłem wielonienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT), w tym kwasu gammalinolenowego (GLA).
Kwas gammalinole (...)
Opis:PZWS 1964, str 138, stan db+ (pożółkła, podniszczona lekko okładka)
I. Wstęp
II. Kto pierwszy ?
III. Najważniejszy zmysł
IV. Czy można widzieć lepiej ?
V. Zapalanie na odległość za pomocą zwierciadeł
VI. Czy można zobaczyć atom ?
VII. Obserwacja ciał niebieskich
VIII. Fotografia
IX. Fale czy cząstki ?
X. Barwa
XI. Granica cienia
XII. Mikroskop elektronowy
XIII. Optyka włóknowa
XIV. Zakończenie